Mètodes de desinfecció per garantir l’absència de legionel·la en instal·lacions d’ACS. La revista l’Instal·lador, Maig 2015.

La revista l’Instal·lador, que és una de les revistes d’àmbit nacional amb més tiratge i subscriptors del país, treu el seu número 529 de Maig 2015 i el distribueix durant la inauguració de l’I Congrés d’Instal·lacions Hidraúliques en l’Edificació que tindrà lloc a l’auditori de la Torre Agbar de Barcelona, els dies 17 i 18 de Juny.

 

En ella, apareix en el dossier central sobre “Gestió eficient de l’aigua”, un reportatge sobre el nostre equip pasteuritzador LEGIOPACK i de l’equip autònom integral, SANIPACK, de recent llançament, nascut de la col·laboració amb l’empresa Aldingas.

 

Sota el títol, “Métodos de desinfección para garantizar la ausencia de legionela en instalaciones de ACS”, es fa una explicació general de la legionel·la i els seus àmbits de vida, així com ja més detalladament una explicació, dels equips abans esmentats, els seus components, el seu funcionament, manteniment i avantatges enfront d’altres mètodes existents al mercat.

 

Qualsevol dubte o consulta que ens vulgueu remetre, no dubteu a contactar-nos.

 

Aquí teniu l’enllaç al dossier complet:dossier agua- legionella