Micronela aposta pels sistemes físics per eliminar la legionel·la en els circuits d’ACS.

A Micronela apostem pels sistemes físics per al tractament de la legionel·la.

 

Els equips que comercialitzem, Legiopack i Sanipack es fabriquen sobre plataforma o bé dins d’una carcassa per poder ser instal·lats en sala de caldera o coberta segons conveniència del client.

 

Utilitzen un sistema de pasteurització per acabar amb la legionel·la en els circuits d’aigua calenta sanitària, diferent i innovador.

 

Són multiples els avantatges que aportem a nivell de salut pública i mediambiental. Garantim l’eficàcia del seu funcionament, sempre que l’equip treballi sota uns paràmetres adequats i s’instal·li en una xarxa de distribució equilibrada.

 

Respecte a qüestions tècniques és un sistema alternatiu a l’ús dels biocides i molt eficient energèticament parlant pel seu estalvi d’energia i aigua.

 

Aquests sistemes físics poden ser l’únic mètode adoptat de control de la legionel·la en una instal·lació.

 

Son fàcils d’instal·lar, usar i mantenir, tres punts importants a tenir en consideració per enginyers, instal·ladors i mantenedors. I és clar, per l’usuari final que fa l’inversio de l’equip.

 

Disposem d’estudis de rendibilitat per demostrar que en relació a la seva qualitat/seguretat versus preu, els nostres equips no són costosos i a més són rapidament amortitzables.

 

Enfront de la legionel·la és necessari desplegar totes les mesures al nostre abast per al seu control i eliminació, els nostres equips Legiopack i Sanipack són la millor opció en la seva instal·lació d’ACS.