Els LG01, els pasteuritzadors Legiopacks per la eliminació de la Legionel·la en circuits de ACS, encara més compactes.

Fa un parell de mesos presentàvem al mercat els nostres pasteurizadors Legiopack Lg03 per a instal·lacions petites.

 

A Micronela, no parem i sempre estem analitzant quines són les necessitats reals dels nostres clients en les seves instal·lacions. Fruit d’això, acabem de dissenyar uns equips Legiopack, encara més compactes per a instal·lacions amb poca demanda de cabal d’aigua, però que precisen que aquesta , ja estigui tractada i on la legionel·la no sigui un problema.

 

Us estem parlant dels LEGIOPACK LG01.

 

Són equips físics personalizables, doncs poden ser del tipus standard o solars; poden construir-se sobre plataforma o bé dins de tancaments i porten instal·lats bescanviadors de plaques soldats en inox.

 

De fàcil instal·lació i manteniment de l’equip. No danyem la instal·lació ja que no utilitzem cap tipus d’element químic que faci mal be les xarxes d’aigua. No precisem d’acumulació i a més l’aigua que circula per la nostra xarxa estarà lliure de legionel·la. Aquest tipus de sistema no altera les característiques físic-químiques de l’aigua.

 

De pes reduït, les seves mesures 900x600x100mm d’altura demostren el compacte de l’equip que pot instal·lar-se en qualsevol racó habilitat de la vostra instal·lació.

 

No ho dubteu, si teniu circuits d’ACS i els voleu tenir SENSE Legionel·la, crideu-nos, us assessorarem.