Fa un parell de mesos presentàvem al mercat els nostres pasteurizadors Legiopack Lg03 per a instal·lacions petites.

 

A Micronela, no parem i sempre estem analitzant quines són les necessitats reals dels nostres clients en les seves instal·lacions. Fruit d’això, acabem de dissenyar uns equips Legiopack, encara més compactes per a instal·lacions amb poca demanda de cabal d’aigua, però que precisen que aquesta , ja estigui tractada i on la legionel·la no sigui un problema.

 

Us estem parlant dels LEGIOPACK LG01.

 

Són equips físics personalizables, doncs poden ser del tipus standard o solars; poden construir-se sobre plataforma o bé dins de tancaments i porten instal·lats bescanviadors de plaques soldats en inox.

 

De fàcil instal·lació i manteniment de l’equip. No danyem la instal·lació ja que no utilitzem cap tipus d’element químic que faci mal be les xarxes d’aigua. No precisem d’acumulació i a més l’aigua que circula per la nostra xarxa estarà lliure de legionel·la. Aquest tipus de sistema no altera les característiques físic-químiques de l’aigua.

 

De pes reduït, les seves mesures 900x600x100mm d’altura demostren el compacte de l’equip que pot instal·lar-se en qualsevol racó habilitat de la vostra instal·lació.

 

No ho dubteu, si teniu circuits d’ACS i els voleu tenir SENSE Legionel·la, crideu-nos, us assessorarem.