La Residencia Municipal d’Orduña ha escollit un Legiopack pel tractament de la legionel·la en els seus circuits d’ACS.

La residència municipal de la ciutat d’Orduña ha escollit un Legiopack 05 standard, pel tractament de la legionel·la en els seus circuits d’aigua calenta sanitària.

 

La residència de gent gran té capacitat per 57 residents i està situada en una zona cèntrica, al barri Sant Francisco nº1 d’Orduña. Part de les seves places estan convingudes amb la Diputació Foral de Bizkaia.

 

La residència possibilita les estades permanents o temporals, oferint una atenció integral i continuada a les persones majors dependents que viuen en elles.

 

L’edifici, amb 2.163 m² de superfície construïda, alberga aquesta activitat des de 1.880 aproximadament, i compta amb jardins al seu al voltant.

 

Aquest equip calculat per a les prestacions de la residència, té una potència de 147 kw, disposa d’una unitat de pasteurització de 150 lts i dóna un cabal punta de consum 5m3/h a 40ºC.

 

A causa de les peculiaritats constructives de l’edifici, l’equip Legiopack ha estat construït amb unes mesures especials per poder accedir a la sala de lavanderia, on finalment s’ha situat l’equip. Mesures de 1700 mm de llarg, 900 mm d’ample i 1750 mm d’alt.

 

De quines avantatges  gaudirà la Residència d’Orduña amb aquest equip?, enumerem-ne algunes d’elles:

 

Destrucció permanent de la legionel·la present en els sistemes de producció d’ACS i els seus circuits de distribució.
Assegurem una pasteurització contínua amb una xarxa de distribució equilibrada.
Mantenim una temperatura de la xarxa a un valor constant.
Mantindrem la xarxa sana, desinfectant-la en continu, en totes les parts del circuit, amb o sense consum i a tota hora.
– Realitzem un tractament tèrmic sense additius químics, preservant les característiques fisico-químiques inicials de l’aigua.
– Important, és un sistema que estalvia energia i consum d’aigua.

 

Podríem seguir enumerant avantatges d’aquest sistema Legiopack, però hem fet esment de les principals. Si preciseu més detalls, contacteu-nos, us informarem amb molt gust.

 

L’equip ja està en marxa i funciona des d’ara a ple rendiment.

 

La residencia de Orduña, ha confiat en Micronela.

 

img-20161027-wa0002img-20161027-wa0004