Els nostres pasteuritzadors per a l’eliminació de la Legionel·la presentats en el XXXIII Congrés d’Enginyeria Hospitalària.

El passat 16 d’octubre finalitzava el XXXIII Congrés d’Enginyeria Hospitalària celebrat en el Palau de Congressos de Granada.

 

Organitzat per l’Associació Espanyola d’Enginyeria Hospitalària i la Conselleria de Salut de la Junta d’Andalusia, va acollir durant tres dies a 800 enginyers/congressistes de tota Espanya.

 

El tema a tractar en aquest congrés va ser “Energia i Hospital”. Diferents empreses relacionades amb l’àmbit sanitari, la construcció, l’energia, i diverses universitats espanyoles, van debatre sobre l’eficiència energètica en el disseny i la planificació de les infraestructures hospitalàries.

 

Micronela durant aquests dies va presentar en el seu estand informatiu els seus equips de tecnologia especialitzada per al tractament i prevenció de la legionel·la.

 

Parlem dels equips LEGIOPACK, sistema físic de producció i tractament en continu de l’aigua calenta d’ús sanitari per a la prevenció de la legionel·la i del nou equip autònom SANIPACK, la solució integrada de producció de calefacció i Acs pasteuritzada en continu, amb la solució antilegionel·la incorporada.

 

Equips tots dos, ideals per a l’eliminació definitiva de la legionel·la en circuits d’ACs de les instal·lacions del sector sanitari i residencial i que poden fer una diferència important tant pel que fa a l’eficiència energètica com a la  seguretat en l’eliminació d’aquest bacteri en relació a altres solucions existents en el mercat.