El passat 16 d’octubre finalitzava el XXXIII Congrés d’Enginyeria Hospitalària celebrat en el Palau de Congressos de Granada.

 

Organitzat per l’Associació Espanyola d’Enginyeria Hospitalària i la Conselleria de Salut de la Junta d’Andalusia, va acollir durant tres dies a 800 enginyers/congressistes de tota Espanya.

 

El tema a tractar en aquest congrés va ser “Energia i Hospital”. Diferents empreses relacionades amb l’àmbit sanitari, la construcció, l’energia, i diverses universitats espanyoles, van debatre sobre l’eficiència energètica en el disseny i la planificació de les infraestructures hospitalàries.

 

Micronela durant aquests dies va presentar en el seu estand informatiu els seus equips de tecnologia especialitzada per al tractament i prevenció de la legionel·la.

 

Parlem dels equips LEGIOPACK, sistema físic de producció i tractament en continu de l’aigua calenta d’ús sanitari per a la prevenció de la legionel·la i del nou equip autònom SANIPACK, la solució integrada de producció de calefacció i Acs pasteuritzada en continu, amb la solució antilegionel·la incorporada.

 

Equips tots dos, ideals per a l’eliminació definitiva de la legionel·la en circuits d’ACs de les instal·lacions del sector sanitari i residencial i que poden fer una diferència important tant pel que fa a l’eficiència energètica com a la  seguretat en l’eliminació d’aquest bacteri en relació a altres solucions existents en el mercat.