Nous pasteuritzadors Legiopack LG03 amb o sense caldera d’ACS pel tractament de la legionel·la en circuits de poc volum.

A Micronela hem vist la necessitat d’ampliar la gamma d’equips Legiopack per poder tractar l’aigua calenta sanitària dels circuits de petit volum.

 

Presentem els Legiopack LG03 amb o sense caldera d’ACS, dues solucions diferents en equips pasteuritzadors per al tractament antilegionel·la de l’ACS. Es tracta d’uns equips ideals per a centres d’atenció primària, escoles, centres sanitaris i residències geriàtriques amb poques habitacions.

 

Us recordem que el sistema Legiopack, és un sistema físic de producció i tractament “en continu” de l’aigua calenta sanitària per a l’eliminació de la legionel·la el funcionament del qual, es basa en la pasteurització de l’aigua calenta sanitària eliminant el bacteri de la legionel·la per mitjà de l’escalfament de l’aigua a 70ºC durant 2 minuts.

 

Els equips LG03 són de dimensions i pes reduïts. Són de fàcil i econòmic manteniment i resolen la problemàtica del tractament, control i prevenció de la legionel·la en instal·lacions petites.

 

Parlem d’equips d’una potència de 85kW i una producció de 3 m3/h d’ACS a 40ºC.

 

Disponibles en versió estandard i solar. Poden fabricar-se sobre plataforma o en tancaments per a la seva instal·lació en sales de calderes o cobertes.
Us recordem que el sistema Legiopack no precisa d’acumulació. Eliminem el factor “risc” dels acumuladors.

 

El nostre compromís amb el medi ambient contínua, els nostres equips no usen additius químics i per tant, l’aigua no veu alterada  les seves propietats físic-químiques.

 

L’eficiència energètica, és un altre dels punts fonamentals a tenir en compte a l’hora d’escollir els equips més adequats per a les vostres instal·lacions. Amb els Legiopack LG03, s’estalvia energia i aigua. La caldera mural d’ACS de l’equipo LG03 és de condensació, d’una de les primeres marques del mercat.

 

A més és un tipus d’equipament que s’integra fàcilment amb els sistemes d’energies renovables.

 

Alta qualitat en el disseny i innovació, fan de l’equip LG03 amb o sense caldera d’ACS, una de les solucions més fàcils d’implementar i més rendibles per al tractament antilegionel·la de les seves instal·lacions de petit volum.

 

Montaje Base Legiopack LG03 + caldera R40_85