Legiopack, una opció excel·lent per al tractament, control i prevenció de la legionel·la en la seva instal·lació.

Els equips LEGIOPACK que comercialitza en exclusiva MICRONELA són uns equips amb uns avantatges molt fàcils de quantificar, una vegada instal·lats al seu edifici, sigui aquest hospitalari, sociosanitari, residencial, escolar, esportiu o uns altres.  

 

Nosaltres, sempre estudiarem les millors solucions per a cadascuna de les instal·lacions amb les quals ens puguem trobar i disposem d’una experiència i una gamma d’equips que ens ho permet.

 

D’entrada, podem assenyalar algunes dels avantatges més importants de la instal·lació d’un equip LEGIOPACK al seu edifici:

 

1. Producció d’ACS i desinfecció de la mateixa en continu per mitjà de la pasteurització.
2. Sistema que no precisa tant espai a la sala de calderes com els acumuladors.
3. Redueix el pes dels components de la instal·lació de producció de l’ACS.
4. Eliminem l’acumulació, amb la qual cosa eliminem tot el que afavoreix el creixement de la legionel·la en l’aigua (estratificació de temperatures i dels sediments en els acumuladors).
5. Desinfecció contínua en un punt del circuit on l’aigua entra i retorna al sistema.
6. No utilització de productes químics. Sí, aquest és un sistema físic que no altera les característiques de l’aigua, no provocant la deterioració de les instal·lacions i no aportant subproductes químics que neutralitzar abans del seu abocament al clavegueram.
7. Eliminem operacions de manteniment, recollides en la normativa.
8. Estalvi de l’aigua al no tenir acumuladors i gas en escalfar només l’aigua que es va a utilitzar.

 

Els equips LEGIOPACK mantenen la seva instal·lació permanentment sana en totes les seves parts, amb o sense consum d’aigua calenta i durant qualsevol hora del dia o de la nit.

 

Un altre aspecte importantíssim, és que aquests equips compleixen amb les exigències del RD865/2003 del 4 de juliol, Article 13 “Metodos de Tractament de les instal·lacions”.

 

Els freqüents brots i casos de legionelosis que es donen cada any posen de manifest la necessitat de preveure i utilitzar totes les mesures disponibles per evitar-los. En aquest context els nostres sistemes físics LEGIOPACK tenen molt a dir.

 

Els nostres pasteurizadores són equips de provada eficàcia quant a funcionament (instal·lats en més de 100 clíniques i hospitals al llarg de tota la península) i presenten uns avantatges demostrables tant en termes de salut pública, salut mediambiental i estalvi d’energia i aigua.

 

Els equips Legiopack son una excel·lent solució com a sistema de prevenció de la legionel·la.