Per al tractament de Legionel·la a les seves noves instal·lacions, la Clínica Corachan ha escollit un equip Legiopack.

 

La Clínica Corachan compleix aquest any, 96 anys de vida. Fundada en 1921 per iniciativa del cirurgià Manuel Corachan García, la institució va realitzar en el 2014 diverses obres que han dotat al seu recinte d’importants instal·lacions, afegint un nou edifici de 13000m2 al ja existent amb 27000m2 i oferint als seus pacients un servei sanitari d’alta qualitat.

 

Noves habitacions, noves urgències i quiròfans.

 

Per al tractament de la legionel·la la clínica ha escollit un Legiopack LG11 solar que subministra aigua a 160 habitacions, cuina i vestidor del personal.

 

Amb una potència mínima en primari de 313 kW i amb un volum de la unitat de pasteurització de 320 litres, produïm un cabal d’ACS a 40ºC en punt de major consum de 10,77m3/h.

 

Alguns avantatges del sistema:

 

Es tracta d’un sistema de pasteurització de ACS. Tractem l’aigua en continu a 70ºC. Després, per a la seva distribució la refredem a la temperatura adequada.

 

És un sistema més eficaç que ens permet un estalvi d’espai i pes. Espai/pes ja que 
no precisem d’acumulació.

 

Al no precisar acumulació, eliminem els problemes per les estratificacions de temperatura i sediments en l’aigua que incrementen les probabilitats de produir Legionel·la.

 

No hem de mantenir calent i en moviment, l’aigua acumulada al moment de no consum.

 

Es tracta d’un sistema físic contrastat, amb ell no fa falta la utilització de cap tipus de producte químic que pugui afectar a la xarxa. Així, cuidem de la instal·lació i cuidem del medi ambient.

 

Aquest és un equip pensat per a grans hospitals. Per la seva fàcil instal·lació, fàcil funcionament i manteniment és un equip a considerar al moment d’analitzar que tipus de solucions resolutives volem para nostra institució.

 

Molt bona qualitat a un preu just i amortitzable adequadament.

 

No dubteu a contactar-nos, us explicarem amb més detall tot el referent als nostres equipaments pasteurizadors LEGIOPACK.