El grup QUALITAT EN DEPENDÈNCIA instal·la un equip Sanipack en la seva nova residència de San Miguel de Meruelo.

L’empresa Qualitat en Dependència, ha inaugurat una residència geriàtrica en la població de San Miguel de Meruelo.

Qualitat en Dependència ha posat en marxa aquesta residència que compta amb un total de 62 llits i tenint en compte que es troba en ple centre de la població, tindrà també la funció de Centre de Dia.

Per a donar subministrament a la residència de calefacció i ACS lliure de Legionel·la, Micronela ha suggerit la instal·lació d’un equip SanipackM05 solar.

Què és un Sanipack? És un equip autònom mixt per a la producció de calefacció i ACS pasteuritzada en continu, amb solució antilegionela Legiopack incorporada.

Aquest tipus de solució, compleix amb tots els requeriments i exigències del RITE i el Reial decret 865/2003 del 4 de juliol.

Amb aquest sistema físic de producció i tractament de l’aigua calenta per a l’ús sanitari per a la prevenció i eliminació de la legionel·la, el bacteri s’elimina a través de l’escalfament de l’aigua a 70 °C, mantenint aquesta temperatura durant 2 minuts.

Com en el Legiopack, aquest sistema està basat en la pasteurització ininterrompuda de l’ACS. 

El Sanipack és un equip compacte que en un sol equip estalvia espai i pot ser personalitzat segons les necessitats de la instal·lació. Pel tipus de calderes instal·lades en l’equip, es proporciona un estalvi energètic i es possibilita la integració a instal·lacions amb energies renovables. En aquest cas solar.

Es tracta d’un equip de fàcil instal·lació, manteniment i que redueix els costos d’operació i de tractament que estableixen les normatives, entre altres coses perquè no precisa d’acumulació, com en aquesta instal·lació.