Assistim al VI Congrés Nacional de Legionel·la i Qualitat Ambiental.

Els propers 11 i 12 de Febrer 2015, assistirem al VI Congrés Nacional de Legionel·la i Qualitat Ambiental.

 

Aquest congrés es celebra a Terrassa a l’edifici del VAPOR UNIVERSITARI DE TERRASSA, C/Colom, 114, 08022-Terrassa (Barcelona).

 

Al congrés s’abordarà la legislació actual, mètodes de detecció existents i els tractaments a realitzar envers la legionel·la, posant un èmfasi especial a la prevenció, formació i protecció.

 

Amb un enfoc pràctic, durant el congrés s’analitzaran les causes de distorsió de l’entorn ambiental de l’interior dels edificis, centrant l’examen de les variables que incideixen en aquest sentit, com són la qualitat de l’aire, les condicions d’higiene i el factor de risc que donen la legionel·losi.

 

S’estudiaran iniciatives i estratègies que permetin garantir la idoneïtat de l’entorn interior dels edificis de manera sostenible.

 

Ens trobareu a l’estand número 9, presentant els serveis de MICRONELA i el sistema de pasteurització de ACS, LEGIOPACK, per l’eliminació definitiva de la legionel·la.

 

Us adjuntem enllaços de la notícia en diferents publicacions:

http://www.hospitecnia.com/Noticias/Edificacion-Higiene-Y-Desinfeccion/MICRONELA-presente-Congreso-Nacional/id-Lcdgedjchigcace.xsql

 

http://fevymar.com/climaeficiencia/index.php?d=secciones&sec=2&n=2956