Som noticia a la revista “HH Equipamiento Sociosanitario”, abril 2015.

La revista “HH Equipamiento Sociosanitario” es va començar a editar fa 10 anys i actualment és el punt de trobada entre fabricants, distribuïdors, instal·ladors i directors, propietaris i responsables de compres d’hospitals, centres geriàtrics, clíniques, policlíniques. És una eina per ajudar al sector sociosanitari a decidir sobre temes d’equipament, productes i solucions d’infraestructures necessàries en aquest àmbit de mercat.

 

Micronela,SCP ens presentem al mercat de nou, aprofitant l’amable invitació d’aquesta revista d’impressió trimestral, amb un article a pàgina completa, on es comenten els nostres serveis i producte principal, l’equip pasteuritzador “LEGIOPACK” per a l’eliminació definitiva de la legionel·la en circuits d’aigua sanitària.

 

A Micronela,SCP estem enfocats a implementar solucions d’alta qualitat, especialitzades i sustentables. Sobretot, estem molt sensibilitzats a tractar la legionel·la des d’unes pràctiques que tinguin en compte la sostenibilitat del medi ambient, l’eficiència energètica i l’estalvi de recursos disponibles, qüestions totes cada vegada més importants per a la gestió eficient de les instal·lacions sanitàries i geriàtriques i també per a la preservació del nostre planeta.

 

Aqui teniu l’enllaç de la revista, sóm noticia a l’apartat “Higiene”:

http://www.infohostelero.com/hemeroteca/equipamientosociosanitario/revista/60/