Nou equip, nova notícia. Sanipack, l’equip autònom per la producció de calefacció i ACS lliure de legionel·la.

Una revista per als professionals instal·ladors, enginyers i empreses de serveis energètics del sector de la climatització i l’eficiència energètica i un referent al mercat, Clima Eficiència ha publicat avui la notícia del nou equip autònom que en col·laboració amb Aldingas hem dissenyat, per a la producció de calefacció i ACS sense legionel·la.

 

És important que les enginyeries coneguin aquesta solució per afrontar els nous projectes d’obra, amb solucions eficients energèticament parlant i innovadores per a l’eliminació de la legionel·la en les instal·lacions d’aigua sanitària.

 

També és un sistema ideal quan són necessàries reformes o renovacions de velles instal·lacions hoteleres/sanitàries/esportives, de manera que analitzant cada instal·lació i problemàtica, puguem assessorar i proposar el tipus d’equip personalitzat, més adequat, que proporcionarà la solució integral que busquen els nostres clients per tenir calefacció i ACS sense legionel·la en les seves instal·lacions.

 

http://www.fevymar.com/climaeficiencia/index.php?d=secciones&sec=5&n=3281&nn=451