XXXIII Seminari d’Enginyeria Hospitalària. Congrés Nacional, Granada 2015.

Els propers 14/15 i 16 d’Octubre tindrà lloc, en el Palau d’Exposicions i Congressos de Granada, el XXXIII Seminari i Congrés Nacional d’ Enginyeria Hospitalària 2015.

 

El tema del seminari serà “L’energia en l’àmbit sanitari”, i pretén la màxima participació entre els assistents del fòrum, organització i empreses per compartir coneixements, idees i experiències que permetin afrontar els canvis que s’estan produint dia a dia en el sector hospitalari i on l’eficiència energètica, la sostenibilitat i l’estalvi de recursos són cada vegada més tinguts en compte.

 

MICRONELA,SCP assistirà al Congrés Nacional amb el seu stand, nº I, situat en planta 1 del Palau d’Exposicions.

Allí, la nostra Directora Tècnica-Comercial, Mar Martínez els podrà explicar el funcionament dels equips de pasteurització que comercialitzem, per al tractament i prevenció de la legionel·la en circuits d’ACS.

 

Es tracta dels equips de tecnologia especialitzada:

LEGIOPACK -sistema físic de producció i tractament en continu de l’aigua calenta d’ús sanitari per a l’eliminació definitiva de la legionel·la.

El nou SANIPACK – equip autònom mixt per a la producció de calefacció i ACS pasteuritzada en continu, amb solució antilegionela incorporada.

 

Tots dos equips aporten solucions eficaces per a control de la legionel·la en els circuits d’aigua calenta sanitària en l’àmbit sanitari i aporten solucions ideals per la seva eficiència energètica, fàcil manteniment i sostenibilitat.

 

 

Espacio E. Planta 1. Ing.Hosp.2015