El sector sanitari és un sector en innovació constant.

 

Sempre al dia en tot tipus d’equipaments per millorar el diagnòstic i la salut pública, per al control de la important quantitat d’informació dels pacients que es genera, per en definitiva buscar l’eficiència energètica i sostenibilitat als edificis que es construeixen i en els quals s’inverteixen tants milions d’euros.

 
Compartint experiències i treballant conjuntament amb els departaments d’enginyeria i manteniment dels centres sanitaris (tant públics com a privats) anem buscant les millors solucions per al tractament de la legionel·la en circuits d’ACS.

 

 

Garantia, seguretat i el nostre compromís pel treball ben fet, són puntals en la nostra manera de fer.

 

La nostra gamma d’equips pasteuritzadors per a l’eliminació de la legionel·la en circuits d’ACS per a la seva instal·lació en diferents tipus de centres, hospitalaris, clíniques o residències geriátriques va en augment.

 

Tenim en compte principalment:

  • l’eficiència energètica (estalvi d’energia i aigua)
  • la no contaminació (no utilitzem els additius químics)
  • la seva facilitat d’ús i manteniment

 

Equips que podem oferir-te:

  • Legiopack
  • Sanipack
  • LG03 amb o sense caldera d’ACS per a instal·lacions petites.

 

Deixa’ns visitar-te, venim i t’expliquem personalment els avantatges de tot tipus a les quals tindràs accés si instal·les un equipament pasteuritzador de la nostra marca en la teva instal·lació. La Legionel·la cal combatre-la durant tot l’any, nosaltres t’ajudem a això.

 

Volem ecoinnovar, si no és sostenible no ens interessa…