Innovació en els tractaments de legionel·la en circuits d’ACS en l’àmbit sanitari.

El sector sanitari és un sector en innovació constant.

 

Sempre al dia en tot tipus d’equipaments per millorar el diagnòstic i la salut pública, per al control de la important quantitat d’informació dels pacients que es genera, per en definitiva buscar l’eficiència energètica i sostenibilitat als edificis que es construeixen i en els quals s’inverteixen tants milions d’euros.

 
Compartint experiències i treballant conjuntament amb els departaments d’enginyeria i manteniment dels centres sanitaris (tant públics com a privats) anem buscant les millors solucions per al tractament de la legionel·la en circuits d’ACS.

 

 

Garantia, seguretat i el nostre compromís pel treball ben fet, són puntals en la nostra manera de fer.

 

La nostra gamma d’equips pasteuritzadors per a l’eliminació de la legionel·la en circuits d’ACS per a la seva instal·lació en diferents tipus de centres, hospitalaris, clíniques o residències geriátriques va en augment.

 

Tenim en compte principalment:

  • l’eficiència energètica (estalvi d’energia i aigua)
  • la no contaminació (no utilitzem els additius químics)
  • la seva facilitat d’ús i manteniment

 

Equips que podem oferir-te:

  • Legiopack
  • Sanipack
  • LG03 amb o sense caldera d’ACS per a instal·lacions petites.

 

Deixa’ns visitar-te, venim i t’expliquem personalment els avantatges de tot tipus a les quals tindràs accés si instal·les un equipament pasteuritzador de la nostra marca en la teva instal·lació. La Legionel·la cal combatre-la durant tot l’any, nosaltres t’ajudem a això.

 

Volem ecoinnovar, si no és sostenible no ens interessa…