Nou Congrés Nacional d’Enginyeria Hospitalària Saragossa 2018.

Els propers 17/18 i 19 d’Octubre tindrà lloc, en el Palau de Congressos de Saragossa, el XXXVI Seminari i Congrés Nacional d’Enginyeria Hospitalària 2018.

 

El tema del seminari serà “Hospital 4.0” i pretén la participació dels assistents al fòrum, organització i empreses per compartir el màxim de coneixements, idees, experiències i recerques on l’evolució tecnològica i la innovació tenen un paper primordial.  Afrontant els canvis que s’estan produint dia a dia en el sector hospitalari, desenvolupant un programa divers i multidisciplinari que permeti reafirmar la posició de l’enginyer/a, no tan sols en llocs de responsabilitat tècnica, si no també de gestió i planificació en l’àmbit hospitalari.

 

MICRONELA, S.L. assistirà al Congrés Nacional amb el seu stand mural E. Adjuntem plànol de la sala d’exposicions.

 

La nostra Directora Tècnic-comercial, Mar Martínez els podrà explicar el funcionament dels equips de pasteurització que comercialitzem per al tractament i eliminació de la legionel·la en els circuits d’ACS.

 

Els equips Legiopack i Sanipack aporten solucions eficaces per al control de la legionel·la en els circuits d’aigua calenta sanitària en l’àmbit sanitari i aporten solucions ideals per la seva eficiència energètica, fàcil manteniment i sostenibilitat.

 

plano-zaragoza-2018