Nou equip a la Residència d ‘estudiants del Col·legi Major Rector Peset. Universitat de València.

El Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València inaugurat en 1997, és una residència de professors i estudiants que està situat en una casa senyorial del centre de la ciutat, palau dels Martínez Vallejo (s. XVIII). Des de serveis generals de la Universitat de València han triat la nostra empresa i el nostre equip per a prevenir, controlar i eliminar la Legionel·la de la seva instal·lació d’ACS.

L’equipament consta de 149 places per a estudiants en habitacions dobles i individuals i 92 places per a professors i investigadors en habitacions dobles i individuals, totes amb bany.

Per a poder donar servei a la residència, s’ha instal·lat una base Legiopack LG08 standard amb una potència de 230 kW i un cabal de 7,91m3/h a 40 °C. El volum de la unitat de pasteurització és de 240 litres.

L’equip té unes mesures de 2100mm d’altura, per 1910 de longitud i 1050 mm d’amplària.