Com garantir l’absència de legionel·la en les vostres instal·lacions d’aigua calenta sanitària (ACS)?

En les instal·lacions d’aigua calenta sanitària existeixen uns riscos associats a la presència del bacteri Legionel·la a l’aigua que fan necessàries l’adopció d’una sèrie de mesures preventives molt rigoroses, si volem evitar problemes greus.

És per això que resulta essencial tindre a les vostres instal·lacions un mètode de desinfecció efectiu i que garanteixi l’absència de la Legionel·la.

A Micronela fa més de 20 anys que treballem en solucions físiques de pasteurització de l’aigua calenta en continu. Us assessorarem, coneixent les vostres instal·lacions per valorar quina és la millor solució que us podem aportar.

Contacteu amb nosaltres quan us sigui més convenient, estudiarem la vostra instal·lació i us proposarem la nostra millor oferta de l’equip o servei més convenient per vosaltres.

Si tireu endavant amb la proposta que us farem, us acompanyarem fins a la seva implementació. Estareu acompanyats en tot moment amb la tranquilitat i seguretat d’haver escollit una solució que funciona, lo qual està demostrat per la gran quantitat d’equipaments instal·lats per tota la península tant a hospitals, clíniques, residències per gent gran, hotels, residències d’estudiants, oficines.

Truqueu-nos o envieu-nos un email, us contactarem el més rapidament que puguem.