Micronela al X Congrès Nacional de Legionel·la i Qualitat ambiental de Terrassa.

El centre de recerca CRESCA de la Universitat Politècnica de Catalunya ha tornat a organitzar el congrés Nacional de Legionel·la i Qualitat ambiental a Terrassa.

Ja és el desè congrés que es realitza des de la seva creació i on es pretén mantenir el objectiu plantejat en la seva primera edició celebrada al febrer del 2004: ser un espai de debat on s’abordin les novetats sobre legislació, prevenció, formació i protecció respecte a la legionel·losi.

El congrés té lloc cada dos anys i és el primer presencial i totalment normalitzat que s’organitza després dels anys covid.

El congrés va començar ahir dia 18 i continuarà fins avui en la seu de l’Auditori Municipal de Terrassa.

Micronela SL ha tornat a formar part dels patrocinadors del Congrés i hem assistit amb un petit estand, on hem presentat els nostres equips Legiopack i Sanipack per a la prevenció, control i eliminació de la legionel·la en circuits d’aigua sanitària.

Són molts els sistemes que han de controlar-se i vigilar per a evitar la dispersió de la Legionel·la (torres de refrigeració, humidificadors de l’aire, sistemes d’aigua sanitària calenta i freda, instal·lacions de centres hospitalaris o d’ús col·lectiu, instal·lacions termals…etc) i en el congrés es parla d’experiències, nous avanços tecnològics o detalls de la nova normativa RD487 del 21 de juny del 22 que ja porta 10 mesos d’aplicació.

Molt important també, després dels anys passats, un aspecte ambiental que té cada vegada una importància més gran, l’ambient interior dels edificis. En el congrés es parlarà avui de com gestionar amb rigor la qualitat ambiental de l’interior dels edificis i instal·lacions tot això fonamentat en criteris de seguretat, prevenció i confort.

s Stand de Micronela al X congrès Nacional de Legionel·la i Qualitat ambiental.