El Complex Assistencial de Zamora adquireix un pasteuritzador Legiopack.

El Complex Assistencial de Zamora adquireix un LEGIOPACK 11 solar, per al nou edifici de l’Hospital Provincial.

 

Aquest nou bloc de 5 plantes i 60 habitacions de control públic i gestionat per Sacyl (Sanitat de Castella i Lleó), integra racionalment tots els serveis necessaris, amb la tecnologia més avançada i les millors prestacions que requereixen en l’actualitat els hospitals.

 

Pel tractament i eliminació de la legionel·la en les instal·lacions d’ACS, així com per a la producció d’ACS, el nostre LEGIOPACK ha estat el sistema escollit pel departament tècnic i de manteniment de l’hospital.

 

Aquesta setmana hem posat en marxa l’equip LEGIOPACK 11 S, instal·lat per Grup Ortiz, amb plena satisfacció pel seu funcionament, per part del responsable de manteniment de l’hospital.

 

LEGIOPACK respon a les més altes exigències del sector hospitalari pel que fa a eficiència energètica i estalvi de recursos. És un equip a considerar per al tractament i eliminació de la legionel·la, en el moment de l’elecció de les millors opcions en el mercar nacional i sense obligar que és un produce amb un ràpid retorn de la inversió.