Xerrada a l’Institut de Salut Pública i Laboral de Navarra.

Durant la nostra assistència al Congrés d’Enginyeria Hospitalària que es va celebrar a l’Octubre passat a Pamplona, vam tenir el plaer de ser visitades per Na Teresa Ferrer, cap de la secció de Sanitat Ambiental i Na Beatriz Agudo, tècnica de Sanitat Ambiental, de l’Institut de Salut Pública i Laboral de Navarra.

 

Després de conèixer el nostre equip LEGIOPACK i el seu funcionament per a la eliminació definitiva de la legionel·la present en els sistemes de producció d’ACS i en els seus circuits de distribució, sense acumulació (segons cas) i sense necessitat d’additius químics,ens van proposar programar una xerrada a la seva seu de Pamplona per als inspectors de la comunitat.

 

Evidentment és una oportunitat que no podíem deixar passar. Així que, la nostra Directora tècnic-comercial, Mar Martínez, estarà aquesta semana a Pamplona, per presentar el nostre producte i atendre qualsevol consulta o pregunta que es pugui generar durant la presentació.