Assistim al XXXIV Seminari i Congrés Nacional d’Enginyeria Hospitalària Alacant 2016.

Els propers 19/20 i 21 d’Octubre tindrà lloc, en el Palau d’Exposicions i Congressos d’Alacant, el XXXIV Seminari i Congrés Nacional d’Enginyeria Hospitalària 2016.

 

Hi ha diversos temes en aquest seminari tenint en compte el programa presentat per l’Associació Espanyola d’ Enginyeria Hospitalària. Programa dividit en 7 grans taules temàtiques que giren entorn al protagonisme de la Gestió Hospitalària, la revolució del Big Data Business Intelligence, els avançaments de la Robòtica i la Electromedicina, la Gestió Eficient de les Energies Primàries als Centres Sanitaris, el coneixement dels Neuro-Parcs i finalment l’Hospital Líquid. Agenda d’actes i activitats, plens de temes interessants.

 

MICRONELA,SCP assistirà al Congrés Nacional amb el seu stand, nº C, situat en planta baixa del Palau d’Exposicions.
Allí, la nostra Directora Tècnic-Comercial, Mar Martínez els explicarà el funcionament dels equips de pasteurització LEGIOPACK que comercialitzem, per al tractament, prevenció i eliminació definitiva de la legionel·la en circuits d’ACS.

 

Aprofitarem per presentar-los els nous equips de tecnologia especialitzada que ja estem comercialitzant, LEGIOPACK LG01 i LG03 , sistemes físics de producció i tractament en continu de l’aigua calenta d’ús sanitari per a l’eliminació definitiva de la legionel·la per a circuits d’ACS de petit volum, ideals per a centres d’atenció primària, escoles i centres sanitaris i residències geriátricas amb poques habitacions.

 

Tots dos equips aporten solucions eficaces per a control de la legionel·la en els circuits d’aigua calenta sanitària en l’àmbit sanitari i aporten solucions ideals per la seva eficiència energètica, fàcil manteniment i sostenibilitat, des de potències de 33 a 85kW i cabals d’1 a 3m3/h a 40ºC.

 

Us esperem!

 

plano-congreso-alicante-planta-baja-actualizado