El Congrès Nacional d’Enginyeria Hospitalària Alacant 2016 ja ha començat!

Avui comença el XXXIV Congrés Nacional d’Enginyeria Hospitalària que es celebra a Alacant.  Micronela com ja us havíem comunicat participa amb el seu estand, nº C, situat en planta baixa del Palau d’Exposicions.
La nostra Directora Tècnic-Comercial, Mar Martínez  està allà per explicar-los el el funcionament dels equips de pasteurització LEGIOPACK que comercialitzem, per al tractament, prevenció i eliminació definitiva de la legionel·la en circuits d’ACS.

 

Us presentarem  els nous equips de tecnologia especialitzada que ja estem comercialitzant, LEGIOPACK LG01 i LG03 , sistemes físics de producció i tractament en continu de l’aigua calenta d’ús sanitari per a , són ideals per a centres d’atenció primària, escoles i centres sanitaris i residències geriàtriques amb poques habitacions.

 

I també us parlarem dels equips Sanipack, per la producció de calefacció i ACS, lliure de legionella, TOT  en un sol equip que són fruit de la col·laboració amb l’empresa Aldingas.

 

stand-congres-aeih-2016

 

Esperem que vagi molt be i l’assistència de professionals sigui tot un èxit.