Micronela comença l’any amb el llançament de la nova web.

Aquest passat any 2020 hem dedicat molt de temps i reflexió per a adequar la nostra web, fer-la més moderna i actualitzada, adaptant-la a qualsevol dispositiu que els nostres clients puguin utilitzar, ordinador, mòbil o tauleta. Renovem imatge i millorem la informació.

Comptem amb més de 30 anys en el sector del tractament de la legionel·la en circuits d’aigua sanitària i som reconegudes pel nostre treball, és per això que volíem oferir als nostres clients i futurs clients un espai de comunicació més visual, de senzilla navegació i amb accés a tota la informació dels nostres productes que creiem ha de ser ràpida, pràctica i agradable de veure.

Estem convençudes que amb aquesta web podreu conèixer-nos millor, detallem més i millor tots els nostres productes i podreu veure la varietat de solucions que podem oferir en els diferents àmbits (sanitari, residències, esportius, hotelers) en els quals treballem habitualment.

Esperem que us agradi i us convidem a navegar per la nostra web, veure el seu contingut i continuar oferint-vos els nostres serveis i productes en el futur.

Coneixeu la nostra web!