Micronela assisteix al 39 Congrés de Ingenieria Hospitalària València 22.

Del 19 al 21 d’Octubre ha tingut lloc a València el 39 Congrés Nacional de Ingenieria Hospitalària. Micronela no podia faltar a aquesta cita i hem estat allà amb un petit estand.

El seminari del congrés ha volgut fonamentar aquesta trobada en els objectius, models i eines sense les quals no pot entendre’s la gestió de nous models sanitaris, basats en la innovació i evolució cap a models més avançats, sobretot després de l’experiència adquirida amb la pandèmia del Covid19. El paper dels enginyers/as en llocs de responsabilitat tècnica i de gestió i planificació en l’àmbit hospitalari tenen una paper fonamental i cal recalcar-lo.

La nostra Directora Tècnica-comercial, Mar Martínez ha estat aquests dies explicant el funcionament dels equips de pasteurització en continu que comercialitzem per al tractament i eliminació de la legionel·la en els circuits d’ACS.Els equips Legiopack i Sanipack.

Stand Mural Micronela