El pasteuritzador LEGIOPACK i l’eficiència energètica .

Ahir, dia 5 de març, es va celebrar el Dia Mundial de l’Eficiència Energètica. Aquest dia doncs es converteix en una data propícia per a la reflexió sobre les actuacions en matèria d’energia i medi ambient, amb el que es pretén conscienciar sobre l’ús que li donem a l’energia i analitzar la forma més apropiada i eficient per utilitzar-la en el futur.

 

Aquest dia commemora la primera conferència internacional d’Eficiència Energètica que es va celebrar en 1998 a Àustria, conferència on es varen discutir estratègies per enfrontar la crisi d’energia i abordar possibles solucions. L’eficiència energètica es planteja com una de les polítiques de fre per al canvi climàtic i la consecució de societats sostenibles, juntament amb el desenvolupament d’energies renovables i una política de transport menys agressiva amb el mitjà.

 

L’eficiència energètica no implica renunciar a la nostra qualitat de vida, però si que suposa l’obtenció dels mateixos béns i serveis energètics però utilitzant menys recursos. Millorant els processos, utilitzant productes menys contaminants i tenint un consum intel·ligent de l’energia, és a dir utilitzant només l’energia que realment necessitem.

 

Tot això encaixa completament amb la nostra sensibilitat com a empresa versus al medi ambient i la sostenibilitat.

 

No en va comercialitzem un sistema físic per al tractament, control i prevenció de la legionel·la, LEGIOPACK, que no utilitza additius químics, per tant NO ÉS CONTAMINANT i que estalvia energia i aigua pel seu tipus de funcionament (només s’escalfa l’aigua necessària i en els temps necessaris) que necessita cada instal·lació on es trobi funcionant el nostre equip. Podem assegurar que l’equip LEGIOPACK estalvia entre un 10-15% d’energia i entre un 15-20% del consum d’aigua, aproximadament depenent de les instal·lacions on es trobi instal·lat.