Un Legiopack a la Residència Caser Majadahonda.

L’edifici de Caser Residencial Majadahonda està situat en la millor zona d’aquest municipi, prop de l’Hospital Puerta del  Hierro  i amb fàcil accés des de la M50.

L’edifici distingible pel seu disseny d’avantguarda té 6400m2 i consta de 3 plantes, envoltat d’àmplies zones exteriors i enjardinades.

El centre disposa de 144 places, 60 habitacions dobles i 24 individuals.

Per al tractament, control i prevenció de la legionel·la el grup Caser ha optat per la instal·lació d’un equip Legiopack, model LG08 amb un bescanviador de reserva ITH3/58.

El Legiopack té un mètode de funcionament on es pasteuritza en continu l’ACS de la xarxa de distribució de l’aigua sanitària de l’edifici. Es tracta d’un tractament tèrmic de l’aigua que no precisa d’additius químics per al control i eliminació de la Legionel·la en els seus circuits.

Per tant no estem alterant les propietats fisicoquímiques de l’aigua i preservem les canonades de tota la instal·lació.

Es tracta doncs d’una forma física de tractament, control i prevenció de la Legionel·la que treballa de manera automatitzada i sense manipulació humana.

Per al funcionament del Legiopack LG08, la potència de primari requerida és de 230 kW, la unitat de pasteurització té 240 litres i el seu cabal d’ACS a 40 °C és de 7,91 m³/h.

No disposem d’acumulació en la instal·lació, amb la qual cosa evitem els riscos de proliferació del bacteri en acumuladors i reduïm alhora els costos d’instal·lació i sobretot de manteniment que amb el nou RD487/2022 del 22 de juny s’han vist incrementats, ja que obliga a revisar trimestralment els acumuladors.

Micronela estem per a aportar respostes diferents per a cadascun dels nostres clients, els aconsellem i assessorem en tot el procés i atenent a tots els seus requeriments, els proposem la nostra millor solució.

Si teniu una instal·lació i requeriu assessorament, no dubteu a contactar-nos.

LG08 a la sala de màquines.